Yritys

HS-Proservice Oy – rakennusalan perheyritys palveluksessasi | Kannus, Lestijokilaakso, Kalajokilaakso

HS-Proservice Oy on onnistuneiden rakennusprojektien asiantuntija. Olemme pienen paikkakunnan yrittäjiä ja viemme ammattitaitoamme Kannuksesta Lestijokilaaksoon ja Kalajokilaaksoon asti. Olipa kyseessä Kannustalo-talopaketin pystytys, omakotitalon rakentaminen tai kodin remontti, tavoitteenamme on vastata asiakkaidemme toiveisiin mahdollisimman onnistunein lopputuloksin.

Rakennuspalveluja Sinun ja kotisi parhaaksi

Kun rakennamme taloja tai remontoimme koteja, toimimme työn suuruudesta riippuen aina samalla periaatteella: kuuntelemme asiakkaitamme, pyrimme täyttämään heidän toiveensa ja ennen kaikkea haluamme tehdä palvelun heille mahdollisimman helpoksi. Tarjoammekin talonrakennus- ja remonttipalvelut avaimet käteen -ratkaisuina: me hoidamme kaiken, mitä urakka vaatii, tilaaja pääsee nauttimaan valmiin työn tuloksista.

Vuonna 2008 perustettu perheyrityksemme puhaltaa tiiviisti yhteen hiileen. Meiltä onnistuvat niin sisustussuunnittelu kuin rakennusvalvonta, sekä tietenkin itse rakentaminen ammattilaisten ottein. Kannustalo-edustajina toimitamme asiakkaillemme Kannustalo-talopaketit pystytyksineen!

Ota yhteyttä ja kysy lisää »